De Spring/Summer 2015 sieradencollectie van Buddha to Buddha is een vloeiende  samensmelting van traditioneel vakmanschap en innovatie. De sieraden zijn dit seizoen ontworpen met behulp van 3D-printtechnologie, waardoor de collectie naar een ander niveau is getild. Door het toepassen van innovatieve technieken, is de nieuwe Buddha to Buddha collectie gedetailleerder dan ooit. De collectie omvat onder meer sieraden waarbij materialen als leer en zilver zijn samengevoegd, hetgeen een robuuste en uitgesproken Buddha to Buddha uitstraling geeft. Kortom: genoeg verrassende en vernieuwende aanvullingen op de collectie voor het komende seizoen.

3D

Met het gebruik van innovatieve 3D design en 3D-printtechnologieën heeft Buddha to Buddha de deur geopend naar een andere niveau van produceren van sieraden die eerder ontoegankelijk leek. Een nieuwe standaard voor zeer verfijnde en gedetailleerde productieprocessen is hiermee gecreëerd.

Zilver en leer mix

Een opvallend item in de collectie is de Ben Mix Silver/Leather: de beste materialen, interessante textuur en weeftechniek samengevoegd in een armband. De combinatie van zilver en een natuurlijk materiaal als leer geeft een stoere uitstraling die perfect past bij Buddha to Buddha.

Schoonheid zit in de kleine details

Verfijning is de – in letterlijke zin – kleinste aanvulling op de collectie. Zo introduceert Buddha to Buddha bijvoorbeeld een smallere versie van de Lars bracelet; stoer en elegant door de typische schakels is dit een van de zilveren iconen binnen de collectie. Met de kleine versie van de George speelt Buddha to Buddha in op laatste ringentrends; deze ring is qua maatvoering ideaal voor de pink en smallere vingers.

Color your Buddha to Buddha World

De kleurrijke Signify armbanden zijn verkrijgbaar in een breed kleurenpallet: van rijk rood tot mosgroen en van fris turquoise tot tijdloos zwart. Iedere kleur heeft zijn eigen betekenis, zoals vermeld staat op de binnenkant van de zilveren sluiting. De betekenissen als “friendship”, “consciousness”, “strength”, “simplicity” en “trust” zorgen ervoor dat we ons altijd bewust blijven wat er echt belangrijk is in het leven.

Personalize and Customize

Buddha to Buddha ontwikkelde ‘Memorable’ edities van de populaire Chain en Nathalie ringen. Deze zijn voorzien van een glad oppervlak aan de binnenkant van de ring om de naam van je geliefde of een speciale boodschap te graveren. Een tijdloze combinatie en het ideale cadeau om te geven aan iemand die je liefhebt of perfect te gebruiken als trouwring.

Leverde Buddha to Buddha eerder productmatig uit aan zijn retailers. Dit seizoen heeft het merk ervoor gekozen om, zoals gebruikelijk in de mode retail, de gehele collectie te leveren op één specifieke datum. Vanaf 1 mei 2015 is de nieuwe collectie verkrijgbaar in de winkels. De advies verkoopprijzen variëren van € 79,- tot € 675,-